Åpningstider
10:00 - 21:00
   Lør: 09-19
Trenger hjelp?
22 71 81 00

Repair Services

Vi kan raskt fikse smarttelefonen din

Hvis du eier en smarttelefon, er du sannsynligvis avhengig av det daglig. Telefonen gir deg de siste nyhetene, kobler deg til viktige kontakter, lagrer favorittbildene dine, og hjelper deg med å komme til avtaler i tide på lorem ipsums sitamets donecs siteson.

Uansett hvilket Apple-produkt du eier, kan vi reparere det – garantert, eller du vil ikke betale en cent! Vi reparerer alle Apple-produktene som er oppført nedenfor.

Eier du en smarttelefon, vil du mest sannsynligvis være avhengig av den daglig. Telefonen din gir deg de siste nyhetene, kobler deg til dine viktige kontakter, lagrer dine favorittbilder, og hjelper deg til å holde avtaler i tid. Vi forstår at hvis det blir skade og mobilen slutter å virke riktig, vil du trenge en rask reparasjonsservice. Våre teknikere er opplært til å fikse et stort utvalg av smartphones, slik at du får mobilen din rask tilbake.

Ta med deg hvilken som helst smarttelefon for reparasjon

Vi kan reparere din iPhone, enten du bærer den nyeste modellen eller er fortsatt festet til din gamle iPhone3, så kan vi ta vare på mobilen din og bringe den tilbake til livet. Hvis du foretrekker en av Samsungs populære smarttelefoner, har vi god kompetanse til å reparere den. Vi reparerer alle modeller inkludert Galaxy Note og Galaxy S linjer. Har du en Sony Xperia? Kan våre teknikere hjelpe deg med å reparere alle modeller. La oss ta vare på din Sony og få det tilbake i stand. HTC er en annen favoritt merke blant mobil brukere. Enten din HTC kjører på Android eller Windows OS, kan vi reparere skadene og gjenopprette det til den høytfungerende enheten du forventer. Er du er en lojal LG eller Nokia fan, kan du ta med telefonen din til oss når den har behov for oppmerksomhet. Vi kan fikse din berøringsskjerm eller tradisjonelt tastatur modell. Uansett hvilken smarttelefon du bærer, er våre teknikere opplært til å diagnostisere og reparere problemene du opplever. Trenger du reparasjonsarbeid nå? Ta med telefonen din til IT Tekniker verksted eller bruk vår Post tjeneste til å sende inn mobilen din. Valget er ditt. Vi vil gi deg en detaljert tilbud og gjøre reparasjonen raskt og rådlig. Det finnes ikke bedre sted for smarttelefon reparasjon enn IT Tekniker.

Our Certified Technician is awaiting your ringe 45 52 05 65