IT Tekniker - Kontakt

Fordeler med å bruke IT Tekniker

EKSPERT TEKNIKERE: Alle vil ha de beste teknikere til å reparere sine enheter. Vår dyktige stab av teknikere er ekte eksperter, og vil få enheten din til å fungere som ny.
VI ER RASKE: Vår erfaring vises i kvalitet og tid. De fleste av reparasjoner kan gjøres på dagen, mens du venter. Vi vet hvor vanskelig en skadet enhet kan virke, derfor jobber vi raskt med å løse problemene for å levere raskt tilbake.
GARANTI PÅ ALLE REPERASJONER: Vi tilbyr garanti. Hvis den opprinnelige reparasjonen mislykkes på grunn av kvaliteten på en del vi installert, eller det er en servicefeil vil vi fikse det gratis uten spørsmål. Ingen slår denne garantien!

Så mye mer enn mobil reparasjon

Først og fremst er vi problemløsere. Når du kommer til oss med en elektronikk problem, vil vi gjøre alt vi kan for å finne en måte på å fikse feilen. Vi er spesialister i å reparere mobiltelefoner, smarttelefoner, datamaskiner, bærbare datamaskiner, spillkonsoller, kameraer, mp3-spillere og de ​​fleste andre elektroniske gadget. Vi gjør alt for å finne løsninger på komplikasjoner som ingen andre får til.

Kvalifisert personal

ITIL

Vi er spesialisert på IT Service Management og ITIL-sertifisert..

A+

A+ sertifisert Mobil og Data reparasjon spesialist.

MIT

Mastergrad I Inofrmasjonsteknologi. Vi kan sette opp og drifte websider. Vi har kompetanse innen HTML, CSS, PHP, Flash, Visual Studio, private and business software development.

Erfaring

Det viktigste er at vi har kompetanse med erfaring. Og vi vet hvor viktig en smilende kunde er.