Åpningstider
10:00 - 21:00
   Lør: 09-19
Trenger hjelp?
22 71 81 00

Velkommen til iT Tekniker Reparasjonsbutikk

Muligheten til å dra nytte av en høy kvalitet garantert reparasjon.

iT Tekniker er en kjede av butikker som spesialiserer seg på umiddelbar reparasjon av mobiltelefoner, smarttelefoner og tabletter.

For å levere en kvalitetsservice er verktøyene som brukes av våre teknikere, toppmoderne utstyr, og vi er kun en del av anerkjente leverandører.

Hva vi Gjør

Vi kan dermed reparere alle store merker av mobiltelefoner og tabletter: Samsung, Nokia, Sony, Apple, LG, BlackBerry, og levere raskt til kundene , Kvalitet og standardisert service, uansett hvilken butikk du bruker.

iT Tekniker Reparasjon Professionals

Vi er et team av dedikerte fagfolk, klar til å gjøre alt som trengs for å gjøre enhetens problemløsninger.

Rask Reparasjon

Når telefonen går i stykker, vil du ikke at den skal løst i morgen du trenger den i dag. Vi lever av fornøyde kunder, og god service til markedets beste pris.

Garanti

Hvis den opprinnelige reparasjonen mislykkes på grunn av kvaliteten på en del vi installert, eller det er en servicefeil vil vi fikse det gratis uten spørsmål.

Erfaring

Våre teknikere har lang erfaring innenfor service på elektronisk utstyr og har utdanninger både innenfor ingeniør og service teknikker faget.

Dine data i Trygge Hender

Våre reparasjoner leveres av pålitelige ingeniører som har mange års erfaring. Vi sørger for at dataene dine er trygge og ikke kan kompromitteres.