Åpningstider
10:00 - 21:00
   Lør: 09-19
Trenger hjelp?
22 71 81 00
Mobiltelefoner
06
February

I daglig livet mobilskader er noe vi alle kjenner, det er reperasjon også. Du lar mobiltelefon på bordet mens du hører på musikk og plustelig faller den ned og knuser. Trenger skjermbytte. Glemmer du mobilen fra baklømma så ender mobilen opp i doen. Trenger å reparere vannskader. Det er mye mye mer ting som kan skje, og derfor er vi her for deg. Vår team har masse erfaringer med alle mobiler og de fleste skadene. Vi bruker kun orginale deler, dermed får tu 2 års garanti på delene du har fikset hoss oss (untatt vannskader). Om hu har mer spørsmål om reparasjon gjerne kom i butikk i Oslo, Holmlia, Skedsmo, Hønefoss, Stavanger eller Begen, sjekk vår webside eller ring 96861942. Vi tilbyr mobil reperasjon, nettbrett reperasjon pg PC reparasjon.


 Pc Repair Service

Sretium eleifenneque ultricesmion maximus sceleris its busd feug eifenu nisonec pretium interdu simple dummy conent.

Aliquam id nibh luctus, bibendum. Nullam rhoncus enim eleifend, iaculis enim ac, semper arcu. Duis sapien risus, ullamcorper id maximus in, scelerisque sit amet purubibendum. Nullam rhoncus enim eleifend, iaculis enim ac, semper arcu. Duis sapien risus, ullamcorper id maximus in, scelerisque sit amet purubibendum. Nullam rhoncus enim eleifend, iaculis enim ac, semper arcu..

 • Memory Upgrade/Replacement
 • Water Damage Repair/Diagnostics
 • Cracked hinges or Panels
 • LCD Screen Repair
 • Virus/Spyware Removal
 • Battery Replacement
 • Diagnostics

iMac Repair Service

Pellentesque quis facilisitincidunt Vivamus pretium nibhnmus libero dui, ornare id blandit id, tempor sagittis ipsum.

Aliquam id nibh luctus, bibendum. Nullam rhoncus enim eleifend, iaculis enim ac, semper arcu. Duis sapien risus, ullamcorper id maximus in, scelerisque sit amet purubibendum. Nullam rhoncus enim eleifend, iaculis enim ac, semper arcu. Duis sapien risus, ullamcorper id maximus in, scelerisque sit amet purubibendum. Nullam rhoncus enim eleifend, iaculis enim ac, semper arcu..

 • iMac Hardrive Repair
 • Water Damage Repair/Diagnostics
 • iMac LCD Screen Repair
 • Spinning Beach-Ball / Cursor
 • iMac Diagnostic Service
 • iMac Water Damage Repair
 • Memory Upgrade

Aliquam faucibus tortor massa, ac mattis elit facilisis sit amet. Vestibulum vestibulum purus ante, nec facilisis augue ultricies in. Curabitur aliquam ac elit auctor sodales. Curabitur sagittis elit ut lorem feugiat ultrices and Maecenas venenatis felis quis metus tlorem iaculinteger a vestibulum nisl. Proin vel pretium ligula.


Leave Comments

*Required Field
*
*
*

Categories

Recent Post

Samsung

31 July, 2017

Skjerm iPhone

06 February, 2017

Mobiltelefoner

06 February, 2017