Åpningstider
10:00 - 21:00
   Lør: 09-19
Trenger hjelp?
22 71 81 00

Categories

Recent Post

Samsung

31 July, 2017

Skjerm iPhone

06 February, 2017

Mobiltelefoner

06 February, 2017
Skjerm iPhone
06
February

For å skifte en knust skjerm på Iphone 4, 5, 5s, 5c, 6, 6s, 6+, 6s+ først trenger vi å vri ut 2 skruer som er plassert på begge sidene av ladeport. Etter det kyver vi skjerm forsiktig ut, og vrir skruer fra mettalet som beskytter kontakter skjerm-hoverdkort. Etter det kobler vi kontaktene fra hverandre og vrir resten av skruer, inkl. Knapp-skruene, kamera skruene og høytaler skruene. Neste step er å bli kvitt med knust skjerm og sette all skruer og deller inn i ny skjerm og lukke mobilen. Prossesen er ikke så langt, derfor klarer vi å skifte en skjerm i løptet av ca. 20-30 minutter.


 Pc Repair Service

Sretium eleifenneque ultricesmion maximus sceleris its busd feug eifenu nisonec pretium interdu simple dummy conent.

Aliquam id nibh luctus, bibendum. Nullam rhoncus enim eleifend, iaculis enim ac, semper arcu. Duis sapien risus, ullamcorper id maximus in, scelerisque sit amet purubibendum. Nullam rhoncus enim eleifend, iaculis enim ac, semper arcu. Duis sapien risus, ullamcorper id maximus in, scelerisque sit amet purubibendum. Nullam rhoncus enim eleifend, iaculis enim ac, semper arcu..

 • Memory Upgrade/Replacement
 • Water Damage Repair/Diagnostics
 • Cracked hinges or Panels
 • LCD Screen Repair
 • Virus/Spyware Removal
 • Battery Replacement
 • Diagnostics

iMac Repair Service

Pellentesque quis facilisitincidunt Vivamus pretium nibhnmus libero dui, ornare id blandit id, tempor sagittis ipsum.

Aliquam id nibh luctus, bibendum. Nullam rhoncus enim eleifend, iaculis enim ac, semper arcu. Duis sapien risus, ullamcorper id maximus in, scelerisque sit amet purubibendum. Nullam rhoncus enim eleifend, iaculis enim ac, semper arcu. Duis sapien risus, ullamcorper id maximus in, scelerisque sit amet purubibendum. Nullam rhoncus enim eleifend, iaculis enim ac, semper arcu..

 • iMac Hardrive Repair
 • Water Damage Repair/Diagnostics
 • iMac LCD Screen Repair
 • Spinning Beach-Ball / Cursor
 • iMac Diagnostic Service
 • iMac Water Damage Repair
 • Memory Upgrade

Aliquam faucibus tortor massa, ac mattis elit facilisis sit amet. Vestibulum vestibulum purus ante, nec facilisis augue ultricies in. Curabitur aliquam ac elit auctor sodales. Curabitur sagittis elit ut lorem feugiat ultrices and Maecenas venenatis felis quis metus tlorem iaculinteger a vestibulum nisl. Proin vel pretium ligula.


Leave Comments

*Required Field
*
*
*